Laatste nieuws
302 Found

Found

The document has moved here.

Dienstverlening

Financiële administratie

Wij verzorgen graag uw complete administratie: van het inboeken van facturen tot en met het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de belastingaangiften. Wij beperken ons daarbij niet tot het invoeren en controleren van uw administratie maar zijn onze klanten pro-actief van dienst door het verstrekken van adviezen ter verbetering van het rendement van de onderneming en van de kwaliteit van de administratie in het bijzonder. Wilt u liever zelf de boekhouding voeren dan helpen wij u daar graag mee en geven u advies om dit zo efficiënt mogelijk te kunnen doen.


Salarisadministratie

Heeft u als onderneming personeel in dienst? Wij kunnen voor u de volledige loonadministratie voeren ongeacht in welke branche u werkzaam bent en/of welke CAO van toepassing is. Vanaf het opstellen van een arbeidscontract; het verzorgen van de (elektronische) loonstroken; het begeleiden van zieke medewerker(s) als ook advisering bij ontslagprocedures kunnen wij u van dienst zijn. Wijzigingen in de fiscale wetgeving en aanpassingen in diversen cao’s worden door ons op de voet gevolgd.

 

Inkomstenbelasting

Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u als particulier graag de aangifte inkomstenbelasting.
Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen, dan zijn wij bereid om tegen een schappelijk tarief de aangifte bij u thuis te komen verzorgen. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het aanvragen en/of wijzigen van de diverse toeslagen.


Administratieve ondersteuning

Als u vanwege bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof tijdelijke onderbezetting heeft op de administratieve afdeling, zijn wij in staat om op korte termijn de benodigde mankracht te leveren zodat de administratie op orde blijft.

Bedrijfsadres
Ketelweg 53
3356 LD Papendrecht

Postadres
Postbus 230
3350 AE Papendrecht

T: 078 641 1650
F: 078 644 9630
E: info@vdberg-partners.nl